Moj Vivo

vivo X80 Lite 5G pre-order

Kupcima modela vivo X80 Lite 5G u pre-order periodu u Srbiji, vivo daje posebne pogodnosti.

Kompanija vivo, jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona u svetu, korisnicima u Srbiji nudi dodatnu pogodnost za kupovinu uređaja u pre-order periodu koji će trajati od 26.9. do 9.10.2022. godine, do 23:59 časova. Kupovinom vivo X80 Lite telefona u promotivnom periodu ostvarujete pravo na poklon – TWS Air bežične slušalice, kao i dodatnu godinu garancije na vaš novi uređaj.

Kako bi korisnici ostvarili pravo na poklon, potrebno je učiniti sledeće korake i ispoštovati uslove:

1. Kupovina vivo X80 Lite tokom pre-order perioda (26.09. do 09.10. u 23:59h)

2. Kupovina mora biti izvršena kod ovlašćenih vivo partnera: MTS, Yettel, Gigatron ili Tehnomanija

3. Bilo da je kupovina izvršena na prodajnom mestu ili online, kupac mora da priloži dokaz o kupovini prilikom popunjavanja prijavena mojvivo.rs.

4. Neophodno je da kupac popuni sva polja u formularu za prijavu (Ime i Prezime, Broj telefona, Mail adresa, Slika računa ili Ugovora, IMEI broj, Partnerkod kog je telefon kupljen)

5. Neophodno je da kupac označi sva polja navedena u formularu za prijavu (Imam 18 ili više godina, Potvrđujem da ću sačuvati račun kao dokaz kupovine, Pročitao sam i prihvatam uslove u PRAVILNIKU I DOKUMENTU USLOVI I ODREDBE KORIŠĆENJA)

6. Kupac koji je poručio telefon u pre-order periodu odnosno od 26.09.2022 do 09.10.2022 ima pravo da se prijavi za poklon najkasnije četiri nedelje po završetku pre-order perioda, odnosno do 06.11.2022 u 23:59 h

7. Rok za isporuku poklona je najkasnije 30 dana od datuma prijavljivanja na mikrosajt mojvivo.rs

Ukoliko kupac sazna za pre-order ponudu na www.mojvivo.rs mikro sajtu može kupovinu izvršiti klikom na dugme Kupi sada, nakon čega će biti preusmeren na sajt odabranih vivo ovlašćenih partnera. Nakon kupovine, a po preuzimanju dokaza iste, neophodno je posetiti sajt www.mojvivo.rs i popuniti formular u polju prijava, kako bi prijava za pre-order poklon bila validna.

Korisnici mogu iskoristiti trogodišnju garanciju na hardverske kvarove, ali i softverske kvarove proistekle iz neispravnosti osnovnog softvera, a sve što je potrebno da urade jeste da ovlašćenom servisnom centru prilože kopiju računa ili dokaz o kupovini.

Uslovi dodatne garancije ne važe u slučaju oštećenja proizvoda izazvanih:

• Habanjem uređaja usled normalnog korišćenja

• Neadekvatnim i nepravilnim korišćenjem

• Korišćenja dodataka drugih proizvođača

• Nepridržavanja mera predostrožnosti

• Namernog oštećenja uređaja

• Pokušaja neovlašćene popravke uređaja ili popravke od strane neovlašćenog servisa

Takođe, modifikovanje ili promena originalnog operativnog sistema ( npr. rutovanje, instaliranje neoficijalnog ROM-a ) kao i odsustvo ili manipulacija serijskim brojem ili IMEI brojem će dovesti do isključenja iz uslova promocije.

Ukoliko je oštećenje mobilnog telefona u tolikoj meri da zamenom displeja nije moguće uspostaviti funkcionalnost mobilnog telefona, autorizovani servisni partner za Republiku Srbiju ima pravo da uređaj isključi iz promocije, ukoliko korisnik ne želi da nadoknadi dodatne troškove popravke drugih komponenata uređaja koje bi uređaj vratile u funkcionalno stanje.

Autorizovani servisni partner za Republiku Srbiju će u svakom od ovih slučajeva obavestiti korisnika o nemogućnosti primena uslova promocije I dati ponudu korisniku za vangarancijsku popravku.

SAGLASNOST

Popunjavanjem prijave za Pre-order ponudu svaki korisnik pristaje da:

• da se njegovi podaci o ličnosti koji su dostupni priređivaču čuvaju u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i da isti mogu biti korišćeni u svrhe kontaktiranja korisnika, sa ciljem preuzimanja poklona iz Pre-order bundle paketa. Korišćenje podataka u marketinške svrhe moguće je isključivo uz njihovu prethodnu saglasnost shodno članovima 10. i 15. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“, br. 97/2008, 104/2009- dr.zakon, 68/2012- odluka US i 107/2012).

vivo poziva sve zainteresovane kupce da pogledaju i isprobaju njihove pametne telefone kod vivo ovlašćenih partnera – Yettel, mts, Tehnomanija, Gigatron.